De verlichting van de schakelaar op het bedieningspaneel blijft wel. Lampen in afzuigkap doen het niet; circuit is goed? Ook deze nieuwe lampjes doen het echter niet (maar ze doen het wel in een andere lamp).

Als ik het licht van mijn afzuigkap aanzet doet slechts lampje het. Oorzaak: Lampje defect: Naast een knop om de afzuigkap aan te zetten zit vaak een knop om de verlichting aan te . Voor uw afzuigkap zijn talloze afzuigkap onderdelen en wisselstukken beschikbaar, van filter tot verlichting. Is uw afzuigkap kapot of werkt hij niet goed meer?

Ik heb een Zanussi ZHC900X (serial 94249209300) afzuigkap waarvan de verlichting niet meer werkt. Tijdens het vervangen van een lampje in mijn afzuigkap kreeg ik kortsluiting. Nu werkt de lamp en (erger nog) de afzuigkap niet meer.

Verlichting afzuigkap pelgrim ske9werkt niet, November 201 21:48. De verlichting van mijn Bauknegt afzuigkap werkt niet meer. Bauknecht DNI 34WS : De verlichting van mijn Bauknegt afzuigkap werkt niet meer.

Bij het indrukken van het knopje hoor ik wel een een . De verlichting van Atag afzuigkap doet het niet meer (halogeen) verlichting van. Het glaasje van onze Borettie afzuigkap verlichting (model Eland) is.

Onze boretti afzuigkap gaat niet meer uit de stand en stand doen het niet meer. Verlichting en ledlampjes van de snelheid doen het nog. Bij deze nieuwe afzuigkap blijkt voor de verlichting gebruik gemaakt te worden van een hypermoderne schakelende voeding.

Ik heb al gekeken, maar zeker in de afzuigkap kan ik niet zomaar bij de adapter komen, dat zit. LED in combinatie met halogeen wel goed werkt. Klacht: Afzuigkap van ATAG werkt niet goed. We hebben het inderdaad als verlichting gebruikt maar als een lamp gelijk stuk gaat na . Om te kijken of de afzuigkap inderdaad te weinig afzuigt, kunt u een test doen met een.

Wat doe ik als de halogeenverlichting knippert of het niet doet? Onze AEG afzuigkap van circa jaar oud doet het niet meer. De verlichting werkt gewoon, en ook de LEDjes van de stand van de motor, . Alle Afzuigkap onderdelen Verlichting voor alle merken en mits op voorraa morgen. Goedemiddag, Enkele weken geleden heb ik onze afzuigkap voorzien van.

Zuigt de afzuigkap niet meer goed af, is de verlichting defect of draait de motor niet meer? Laat de afzuigkap repareren, in de meeste gevallen een stuk .