Tevens een tajine recept met Marokkaans rundvlees. Vaak kan er met de tajine alleen in de oven worden gekookt. Plaats de tajine in de voorverwarmde oven (2graden) en zet de graden nu op 120.

Koken met de tajine, de meesten onder ons hebben het nog nooit gedaan. Op hoeveel graden moet ( mag) de oven staan? Ik heb een tajine cadeau gekregen en verder bezit ik een inductiefornuis, een kookboek om tajine-gerechten te bereiden, Hoe begin ik . Ik kwam er met een tas vol vandaan, inclusief een kersverse tajine.

Wreef het in met olie en deed het uur in de oven op 1graden. Het is echter wel verstandig om een nieuwe tajine een soort. Zet de tajine in een niet-voorverwarmde oven en verhit de oven dan op 1graden. Zet de oven ná twee uur uit en laat de tajine ín de oven afkoelen.

Ik maak tajines eigenlijk bijna altijd in een pan en nooit in een tajine zelf,. Wil je het nu niet helemaal vegetarisch houden, serveer deze tajine dan met daarb. Doe het deksel op de tajine en plaats in het midden van de voorverwarmde oven op 2graden. Elders op mijn weblog staat een leuk artikeltje over tajines en wat je er allemaal.

Voor hoeveel personen zijn de recepten en ingrediënten bedoeld? Plaats de tajine op de kookplaat van het fornuis of in de oven. Met groenten moet je even uitproberen hoeveel vocht er uit komt, mijn .