Ben je een feestje aan het voorbereiden of op zoek naar een leuk cadeau, dan zijn deze cocktailpotten perfect. Door de draaidop en het formaat zijn ze handig . Deze draai je op de beker en vervolgens zet je deze op de blender waardoor deze aan het werk gaat.

Verzamel ideeën over Smoothie Beker op Pinterest, ‘s werelds grootste verzameling ideeën. Meer over Smoothie, Vitamix Recepten en Groene Smoothies. De banaan mango smoothie is één van mijn favorieten.

Maar ik zou het even proberen bij Blokker, Xenos, Hema.

Heb net een meeneem beker voor smoothies binnen dus ga deze zeker uitproberen! In de Hema folder stond een ‘draagbare’ blender. Deze pagina toont Hema huismerk blender folder aanbieding bij Hema – details. Zoek naar of meer aanbiedingen met smoothies Zoek naar of meer. Zoek naar of meer aanbiedingen met beker Zoek naar of . Ik zou deze bekers bijvoorbeeld voor smoothies en shakes gebruiken.

Een uitgebreid aanbod van blenders, staafmixers en mixers vindt u bij Blokker. Maak met een blender een gezonde smoothie of bereid deeg met een mixer van . Losse drinkflessen, te gebruiken in combinatie met de DOMO Blender en de Princess Personal Blender.

Verkrijgbaar in drie kleuren (roo oranje, groen) en . Plastic evenement smoothie bekers met deksel en rietjes. Bekijk het ruime assortiment van de beste Hema Smoothiemaker Vergelijk, bekijk reviews en bestel direct online voor de laagste prijs! Door de zwelling kan ik lastig drinken en daar zijn dit soort bekers. Bij Hema hebben ze een heleboel leuke mason jars.

Een lekkere smoothie, water met fruit (dat ziet er echt heel leuk uit) of gewoon limonade of. Ik ga denk ik ook maar eens zo’n masonjar beker scoren. Als je op de HEMA website saladebak intypt, vind je ‘m.

Een tijdje geleden vroeg ik om tips voor een meeneembeker voor smoothies, maar ik . Oh die rietjesbeker van de Hema had ik nog niet geprobeer ga ik zeker doen na al deze. Wij gebruiken hem voornamelijk voor smoothies .