Ik sta hier in de keuken met een drammend kind aan mijn been en nu zit mijn Siemens inductiekookplaat op slot. Download hier gratis uw Siemens EH 7S6501E handleiding. Ik heb een schott ceran inductievuur op slot staan , hoe verwijder ik deze slot stand?

Voorkomt gevaarlijke situaties: de kinderbeveiliging. Met de kinderbeveiligingstoets kunt u ongewenste bediening van elke Siemens Bosch . Ik pas voor tien dagen op het huis van vrienden omdat zij op reis zijn. Het kinderslot vergrendelt alle kookzones tegen onbedoelde handelingen.

Timer met uitschakelfunctie: schakelt de kookzone uit na de ingestelde tijd. EH645QA11E Siemens inductiekookplaat voor de LAAGSTE PRIJS. Goed apparaat mooi design, veilig met kinderslot, raad dit apparaat iedereen aan.

Mijn inductiekookplaat siemens EH 777gaat niet meer aan, er is geen. Bij mijn Siemens keramische kookplaat blijft het kinderslot geblokkeerd en gaat niet . Met het kinderslot kunt u voorkomen dat kinderen de kookplaat. Mijn Inductie kookplaat siemens EH775ME21E geeft alleen.