Al een tijdje heb ik last van een herriemakende wasmachine. En hoe zie je of een schokdemper kapot is? Een video uitleg door PartsNL: Hoe vervang ik de schokbrekers van mijn wasmachine?

Nu vraag ik mij af of het niet toch aan de schokdempers kan liggen, omdat ik ergens had gelezen dat als die versleten zijn je wasmachine gaat . Nieuw witgoed online bestellen Witgoed reparatie bij u . Met tips van de monteur zelf eenvoudig het probleem ‘Wasmachine maakt herrie’. Laat ons op afstand meekijken voor advies voor de wasmachine reparatie.

Een goedenavoind allemaal,Onze wasmachine bonkt bij het centrifugeren is en ariston. De kosten waren voor reparatie vrij hoog, 2euro. Schokbrekers voor je wasmachine vind je bij Gigaparts.

Voor 16:00u bestel volgende dag in huis – scherpe prijzen! Tijdens het centrifugeren maakt de machine een enorm lawaai, de schrik slaat . Ik heb een wasmachine (nog uit het guldentijdperk). Schokbreker -10mm, ook Suspa- wasmachine Miele 302975.

Schokbreker, 13mm – 10mm reparatie set, W10 AB9 W103.