Vaak is de oorzaak minder bijzonder dan je denkt. Heeft u een nare geur in uw ijskast die u liever kwijt als rijk ben zet een bakje met keueknzout in de ijskast en elke keer als u iets er uit pakt even met het bakje . Hoihoi,Ik heb laatst een koelkast gekocht (tweedehands).

Een koelkast gaat stinken vanwege de etenswaren (al dan niet kapot) die er te. Een stinkende koelkast is onprettig, maar de geur kan meestal simpel uit de koelkast verwijderd worden. Mijn diepvries-koelkastcombinatie stinkt enorm!

Vanboven is de koelkast en onderaan de diepvries.

Stinkende ijskast – Thuisjan 2013Elektrische kookplaten schoonmaken en vies luchtje koelkast. Pancetta stinkt mijn koelkast uit ūüôā – Etenmaart 2012Stinkende Koelkast – Thuisaug 2010Meer resultaten van forum. Vanochtend zat ik in de auto, en de lucht hing gewoon in mijn neus.

Vriezer stuk gegaan bij ontdooien, gevaarlijk? Hoe verwijder je een slechte geur uit de koelkast? Lees ook mijn andere artikelen over huishoudtips!

Als je koelkast een onaangename geur heeft waar je maar niet van af kunt komen, volg. Heb je last van een stinkende koelkast en helpt schoonmaken niet? Christa werkt in de zorg en is vrijwilliger “Mijn leven is druk maar van dit werk word ik blij”.

Onze koelkast stinkt sinds week echt enorm! Ik heb jaren geleden toen ik mijn oude koelkast ging verslepen een muizenlijkje zien . Soms kan je koelkast opeens ontzettend stinken. Meestal is er iets over de datum, maar ook etenswaren die nog helemaal goed zijn kunnen . Indien een gewone koelkast niet naar behoren wordt gebruikt, zal u. Ik krijg een nieuwe keuken en de heren bouwvakkers leek het wel aardig om het stopcontact te gebruiken waar de stekker van mijn koelkast . Sinds een paar dagen stinkt de ACHTERKANT van mijn koelkast! Het is ook niet dat het de hele tijd stinkt, maar meer met vlagen. Maargoe ik had dus vlees in het vriesvak van mijn koelkast, en dat was in zoverre staat van ontbinding dat de wormen er in rond krioelden.

Wij hebben een probleem met de koelkast, als je de koelkast nl. Waar kan mijn koelkast het beste geplaatst worden? Ik heb mijn koelkast net ge√Įnstalleerd en hij koelt niet.

Vorig jaar heeft de koelkast in mijn caravan het begeven en reparatie bleek niet meer mogelijk. Nu heb ik een vervanger gevonden, deze werkt .