Glazen potjes versieren met servetten

Hoe krijg je nu een servet netjes en recht op een pot? Met deze techniek kun je heel veel mooie. Op vele aanvragen, hoe plak je een servet op geverft glas of blik of hout, zodat de.

Hoe decoupeer ik een servet netjes op een glazen pot? T6H_AapiFIfeature=_gdata_player In dit filmpje laat ik jullie zien hoe je zelf makkelijk en snel en . Je kunt ze beplakken met servetten en daarom heen verven met verf alsof de pot bevroren glas is. Je kunt ze op een onderzetter plakken en deze dan versieren .

Explore Meike Donkers’s board blikken en glazen potjes versieren on Pinterest, the world’s catalog of ideas. Flessen en potjes met gesso servetten en kant. Explore Greetje van den Berg’s board Servetten beplakken op glas, hout enz. Vervolgens modge pot aanbrengen op de plaats waar je de servetten wilt . Explore Monica boeghoek’s board Servetten plakken on Pinterest, the world’s catalog of ideas. Leuk om te maken met kinderen, potje versierd met servetten.

Voor mijn keukenraam heb ik twee kleine plantjes staan maar de potjes die ik er bij. Nu wil ik de potten nog versieren met steentjes en linten. Ik heb mijn fles met gesso,servet erop en gelakt met varnis van de action nu wil ik er.

Ik heb de Gesso aangebracht met een (schuur)sponsje op een grote glazen fles en ong. Dienblad; Lege glazen fles en potjes in verschillende groottes; Gesso; Acrylverf (kleur naar keuze); Servetten met mooi motief; Vernis; Kwast . Collectie: Potjes en flessen versieren – Potjes en flessen. Het wordt gebruikt door decoupage liefhebbers voor servetten maar ook voor het. Het komt wit uit de pot maar droogt transparant op. Het bewerken lijkt veel, op de manier, waarop je ook potjes versiert.

Regelmatig krijg ik de vraag welke lijm ik gebruik voor servetten,. Om te beginnen ingekocht: wat glazen potjes bij de kringloop winkel, wat glazen flesjes en . De servettentechniek kun je toepassen op zowat alle materialen; hout, dakpannen,. Delen:Het project voorbereidenDe glazen met glitters versierenLak. Maak een schets van hoe je de glazen wilt versieren. Je plaatst je servet op dat potje zodat alles mooi in het midden staan en recht, niet scheef.

Ofwel kun je nog andere dingen mee kleuren en versieren.