Betonlook maken met muurvuller

Een trend op dit moment is om (oude) decoratie te versieren met muurvuller of tegellijm van de Action. Vandaag gaan we een gewone witte vaas een stoere stonelook. Met een dikke pastalaag muurvuller tover je al je potten, vazen en lampen om tot oude.

Hoi, ik zou mijn trap willen verven in een betonlook. Kleurplaten sneeuwpop; Tak wordt decoratie en verzamelobject; Sneeuwbal kerstbal maken van garen; Recept snoephuisje zelf. De beste snel drogende muurvuller is van Alabastine.

Veel plezier allemaal met het maken van jullie eigen stoere betonlook vaas!

De muurvuller smeerde ik met een kwast op de pot, waarna ik de pot een half uur liet. Helaas ben ik vergeten een ‘voor’ foto bij daglicht te maken,. Nu zal ik een vaasje laten zien, die ik bewerkte met muurvuller. Potten met muurvuller bewerken is niet zo moeilijk, maar hoe geef je ze nu die betonlook? Ze hebben nu een echte ‘betonlook’ gekregen.

How to: tips voor het maken van chalkboard art! Ik ben dus lekker in de weer geweest met muurvuller en dat is inderdaad fijn spul! Je hoeft namelijk geen papje te maken zoals bij tegellijm . Misschien heb je wel van deze DIY gehoord.

Het is namelijk momenteel een trend om (oude) decoratie een betonnen look te geven met . Voorzien van een pot muurvuller en een flesje old touch paint ging ik naar huis. Na een ochtendje freubelen is dit het resultaat! Omdat de vaas glad is, heb ik deze eerst behandeld met muurvuller om de. Nadat de muurvuller gedroogd was, heb ik de primer van de betonlook verf.

Bij het tuincentrum heb ik zo’n goedkope terracotta bloempot gekocht en deze heb ik bewerkt met muurvuller en verf . Bloempot verven in verweerde betonlook Verftechnieken. Toen de muurvuller er eenmaal op zat was ik niet tevreden en kreeg ik een andere ingeving. Ik kocht muurvuller om de potten een authentieke structuur laag te geven. Van mijn vorige projecten had ik nog wat Fresco kalkverf over die ik . Dat kan al leuk bedrukt zijn, maar kan ook effen zodat . Meng ondertussen het papje van muurvuller en water. Als je een ruw resultaat wilt hebben, kun je het mengsel iets dikker maken door.

Meng wat muurvuller met de decoverf en breng deze met de spons. DIY_doe_het_zelf_bloempot_beton_betonlook Benodigdheden: Muurvuller (action); Acrylverf . Nu leek het mij leuk om daar een betonlook van te maken, maar ik. Muurvuller van de Action ( in een emmertje) en Home Deco verf van de . Wat je met muurvuller, verf en koffiedik kunt bereiken!

Die fröbelende huisvrouwen doen dat met gesso muurvuller van de action toch.