Delen van ervaringen,bewaren van herinneringen,inspireren dat is Aquarium Idee Veel lees,kijk en aquarium plezier. Ik heb een aquarium van 60m en de originele kap die erop zat is overleden. Nu heb ik soort van houten platen erop liggen (waterdicht) maar ze trekken krom .

Een fabrieksaquarium heeft meestal een PVC of ABS kap. Pagina van Zelf lichtkap maken – Geplaatst in Aquarium doe het zelf: Ik heb op mp voor een prikkie een tijdelijk onderkomen gehaal maar . Het is de bedoeling om de twee T5-armaturen los op glasstrips over het aquarium te leggen en hier overheen een dichte lichtkap te plaatsen . Dekruiten tegen verdamping en vochtigheid op.

Geüpload door discuszolderEen nieuwe project, een eiken aquarium van 1x50xcm. Een uitgebreid verslag van de bouw van mijn houten aquarium, inclusief veel. Aan de onderkant van de kap zit ook polyester om hem waterdicht te maken. Om mijn lichtkap te kunnen openen wil ik gebruik gaan maken van.

Mijn lichtkap wil ik gaan bouwen met waterbestendigde multiplex of mdf. Ik vraag me namelijk af hoe je een deksel kan maken voor over een aquarium. Heb nog steeds liever een terrarium met hoge schuifdeur aan .

Hey , ik heb onlangs nog een aquarium bijgekocht en heb besloten om er zelf een lichtkap voor te maken. Er zit wel een deksel bij het aquarium, maar niet goed voor een hamster. Ikzelf zou losse deksels maken, allebei van hout met gaas . Ik heb van mijn vader een aquarium gekregen maten 60x30xen wilde.

Dit is een kaal aquarium dus ik moet er een lichtkap ovreheen maken. Deze bak heb ik laten maken, omdat als je het glas zelf moet inkopen. Hoi, Ik verkoop sinds kort aquariums maar deze zijn enkel voorzien van pvc-profieltjes.

Nu is de vraag groot naar deksels en verlichting. Op ons aquarium ligt een deksel op steuntjes, waardoor onze . Lichtkap voor een red sea max 2ideaal om led verlichting in te maken en te wisselen voor de .