Zwarte aanslag onderkant pan

Hiervoor gebruikten wij de Balbo powerpa het bekende witte wondersponsje. Het lost alle vuil op en maakt je pan heel makkelijk schoon. De buitenzijde van mijn (tweedehands) aangeschfte pan is ingebrand.

Apetrots heb ik de kringloopwinkel verlaten want ik had een echte Hackman stoompan . Wat heb jij ooit gekocht via tell sell oid? Mijn pannen die ik al een aantal jaar heb gaan er steeds lelijker uitzien. Ze zijn van roestvrij staal, maar hebben aan de onderkant (buitenkant) .

Heb je de pan te lang op het vuur laten staan en is de bodem nu helemaal zwart? De makkelijkste manier om m schoon te maken is er een flinke scheut cola . Voor schoonmaken koeken pannen gebruik ik gewoon HEET water,maar. Hoe witte haarlak vlekken verwijderen uit zwarte jas? Wat zijn ze mooi, onze glimmende fluitketels, potten en pannen.

Maar helaas blijven ze nooit lang glimmen. En wat een gedoe om die dingen schoon te krijgen, . Weet iemand of het mogelijk is om dit zwarte spul van mijn pan af te. Soms hoort die aanslag op de pan te zitten, ik heb jaren lang in de .