Zanussi vriezer oranje lampje

Download hier gratis uw Zanussi ZFT 6W handleiding. Ik zet net me vriezer aan En die blijft piepen En een Rood lampje blijft branden gaat alles goed ? Download hier gratis uw Zanussi Vrieskast handleiding.

Wat betekent het als de uitroepteken lampje brand op de vrieskast? Nu heb ik net mn vriezer helemaal volgestouwd met vlees voor de hond en nu brand er een oranje lampje met een driehoekje er naast. Ik heb voor weinig een Zanussi vriezer gekocht ( kan zo het type er niet op vinden).

Bij stand invriezen moet het oranje lampje branden.

Wanneer deze producten echter zijn bevroren (door bijvoorbeeld de snelvriesstand te gebruiken), blijft het lampje op de vriezer nog enige tijd. Mevrouw geeft toe via de mail dat het oranje lampje bij haar ook . Situatie: – Vriezer Zanussi tafelmodel (type onbeken waar kan ik dat (zonder bon) vinden? Een gebruikershandleiding voor uw Electrolux-product downloaden.

Hallo, Na het ontdooien en reiningen van mijn diepvriezer ( merk: Frigibel F2),blijft het oranje S-lampje branden. Ik zet net me vriezer aan En die blijft piepen En een Rood lampje blijft branden gaat .