Zanussi vaatwasser start niet

Start uw Zanussi vaatwasser niet of kan de vaatwasser niet worden ingeschakeld? Nu krijg ik de vaatwasser niet meer aan de praat en krijg elke keer de foutcode . Onze inbouw Siemens vaatwasser (gekocht in 2010) heeft al een aantal maanden problemen met starten. Download hier gratis uw Zanussi ZDT 2handleiding.

Mijn vaatwasser neemt geen water meer binnen hij start en makt lawaai maar stopt dan na. De knopjes werken niet meer en ik krijg de vaatwasser dus niet aan, wat moet ik doen? Is de afvoerpomp niet geblokkeerd en de filters van de vaatwasser zijn schoon dan is waarschijnlijk de niveaukamer, warmtewisselaar of het .

Hallo, De vaatwasser wil niet meer starten. Mijn vermoeden is dat het iets met de elektronica te maken heeft. Spring naar De vaatwasser wast niet goed schoon – Kijk of de sproeiarmen volledig kunnen ronddraaien en niet worden geblokkeerd.

ATAG en Zanussi schijnen dit probleem te hebben en het. Wast jouw vaatwasser niet meer goed schoon? Wanneer de vaat na een wasprogramma regelmatig nat blijft en niet meer goed droogt kan dit.

Als ik de vaatwasser start hoor ik water borrelen terwijl het programma knop verder draait. Ik heb een Zanussi vaatwasser en het deurslot klikt niet meer vast.