Ik gebruik de vaatwasser zo’n x per week en heb hem nu al een aantal maanden maar de zoutindicator is nog nooit aangegaan. Ik heb een melding op mijn vaatwasser dat ik zout moet bijvullen. Door ervoor te zorgen dat er altijd voldoende Finish-vaatwasserzout in de machine zit, blijft je vaatwasmachine optimaal presteren en blijft je vaat er als nieuw .

Ik heb een nieuwe vaatwasser gekocht, oude had het nu echt begeven. En ik lees in de gebruiksaanwijzing dat er ook zout en . Vul eens in de zoveel tijd het zoutreservoir in de vaatwasser bij met grof zout. Zout ontkalkt het water en heeft dus te maken met de .

Het is voor een machine echter lastig te bepalen wanneer welk onderdeel van het vaatwastablet nodig is. Voor perfecte afwasresultaten is het van belang dat zout toegevoegd word. Misschien een heel domme vraag maar ik heb echt geen idee hoeveel zout ik in mijn vaatwasser moet doen? Nu zijn we dus al een aantal weken verder en er zit nog evenveel zout in als wanneer ik het heb opgevuld.

Vieze glazen uit de vaatwasser, wie heeft tips? Zout in vaatwasser niet meer nodig met waterontharder? Wanneer een vaatwasser dat niet zou hebben zou je op je vaat heel snel last . Een vaatwasser kan aangeven dat deze zout en glansspoelmiddel nodig heeft.

Ook voor het onderhoud van uw vaatwasmachine is zout onmisbaar.

We spreken van ‘hard’ water wanneer er een hoge concentratie aan . Zorg ervoor dat uw zoutreservoir altijd voldoende gevuld is met onthardingszout van. Tweede vraag: Er wordt gezegd dat de vaatwasser beschadigd kan raken wanneer er geen zout in de reservoir zit. Heb een tweedehandsje gekocht en moet het zout bijvullen.

Het reservoir zit op de bodem en staat onder water, zie foto. Aanbevolen wanneer de vaatwasser niet te vol staat, de vaat niet te vies is en voedsel. Geen zorgen, dit komt misschien omdat uw vaatwasser geen zout of . Vul nadien bij met zout (een beetje water loopt dan weg uit het reservoir). Als ik mijn Ikea Lagan vaatwasser start, kom ik in het keuzeprogramma uit.

In de winkel hebben ze gezegd dat je best je zout, spoelmiddel en. De reden waarom je zout in je vaatwasser moet doen is namelijk juist . We hebben dus een vaatwasser gekocht, maar volgens de gebruiksaanwijzing moet hij voor het eerste gebruik eerst gevuld worden met .