Vochtige doekjes lidl

Ik woon in de regio Arnhem, jaren kocht ik bij lidl de vochtige toilet doekjes van het merk cien. Sinds enige tijd zijn deze niet meer te koop. Minpunt is dat het doekje erg vochtig is, het schuimt zelfs. Wmulti-surface sea breeze, Lidl, €(doekjes normaal formaat), Klein . Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste Wvochtige schoonmaakdoekjes bij Lidl aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm.

Het zijn vrij vochtige doekjes en dat is bij plasluiers geen probleem. Sea breeze of lemon; Met handige dispenserbox met deksel; x doekjes per pak. XXL voordeelweek; Vochtige reinigingsdoekjes. De vochtige schoonmaakdoekjes bevatten voornamelijk water, zeep en parfum. Wmulti-surface sea breeze doekjes, Lidl, €3 6. Doekje: Is lekker zacht, niet te vochtig en je kunt er goed mee afvegen.

Toujours (Lidl) Bumblies (Nettorama). De doekjes zijn van het merk Iseree, waarschijnlijk het huismerk van Lidl. Net zoals vochtig toiletpapier om te voorkomen dat de doekjes uitdrogen. Dashboarddoekjes, Per pak, Vochtige doekjes voor het reinigen en. Per pak in de aanbieding bij Lidl in week 40-2016.

Ik ben fan van de doekjes van de Lidl (volgens mij het goedkoopst). Deze pagina toont je informatie over deze promotie. Symbool toilet nee + tekst: Gebruikte doekjes niet in het toilet werpen, maar bij het huisvuil doen.

Het is ook het vermelden waard dat deze doekjes meer bedoeld zijn als vochtig toiletpapier voor jonge kinderen dan als babydoekjes. Ooit begon ik bij A met de doekjes van Zwitsal, maar bij T ben ik. Lidl hoewel die soms dan wel weer erg vochtig waren. De overige dagen gebruik ik een vochtig doekje om het toilet mee bij te houden (vochtige doekjes spoel ik niet door het toilet).

Van die vochtige reinigingsdoekjes uit een pakje: lekker makkelijk. Lidl dat zijn de enige doekjes waar mijn huid tegen kan). Ik heb van die vochtige schoonmaakdoekjes, elke dag er even overheen.