Scharen welke geschikt zijn voor alle soorten stof, van licht textiel tot zwaar tapijt: voor iedere toepassing kunt u bij ons een passende stofschaar kopen. Weet iemand trouwens waar je goedkoop stofscharen kunt kopen?

Ik zag dat ze bij de IKEA stofscharen van €hebben, zou dat de . Een goede en scherpe kleermakersschaar of stofschaar kopen? Deze schaar knipt alles, zelfs leer en tapijt.

Heeft iemand tips qua merk, waar ik op moet letten en waar ik een stofschaar kan kopen? Ik heb vanwege mijn werk geen tijd om naar de markt . Waar kan ik een goedkope kappersschaar kopen? Onlangs heb ik twee stofscharen gekocht,ik naai produkten die verkocht.

Van knutselscharen tot draadsnijders, van borduur- en kartelscharen tot stofscharen – wij hebben alles voor de ijverige kleermaker in ons assortiment!