Slow cooker ervaringen

De voor- en nadelen van een slowcooker op een rijtje en waarom je deze slowcooker van Crock Pot in . De slowcooker: een keukenapparaat dat we steeds meer en meer terugzien in de keuken. Dat is in mijn ervaring niet helemaal juist :).

Zijn er hier mensen die ervaring hebben met een slowcooker? Het klinkt heel handig, ‘s ochtends alles erin gooien, en als je ‘s avonds thuis . Slowcooker recepten deel 2jan 2016Welke Slowcookerjan 2016Slowcooker receptenjuli 2014Meer resultaten van forum. Ik werd nieuwsgierig naar deze slowcooker en zocht naar informatie, ervaringen en recepten.

Ik trof op internet vooral positieve reacties aan . De Crock-Pot is een slow-cooker en bestaat uit een elektrische RVS buitenpan en een keramische binnenpan. Zo zoek je de beste Slowcooker uit – EetPaleo helpt. Je zou denken van wel, maar ik heb er echt geen ervaring mee Sorry! Ik ben op zoek naar een Slow cooker, maar heb geen flauw idee waar.

Wie heeft er al ervaring, goed of slecht, met een slow cooker en wil die . In het vervolg zal ik het erbij zetten als het uit de slowcooker komt. Ervaringen rijstkokernov 2012De slowcookerjan 2010Meer resultaten van forum.

Tot nu toe geen negatieve ervaring meegemaakt. Welkom op mijn pagina geheel in het teken van de zgn slowcooker ook wel crockpot genaamd. Sinds enige tijd ben ik enthousiast slowcooker gebruiker en wil .