Een video uitleg door PartsNL: Hoe vervang ik de schokbrekers van mijn wasmachine? Hoe vervang ik de schokdempers in een wasmachine Lees,. Ik heb een siemens wasmachine die gaat bonken bij cenrifugeren.

Achterzijde verwijderd en schokbrekers gecontroleer deze zijn nat van . Siemens XL14Schokdempers vraagberichtensept 2012Schokdempers vervangen wasmachine siemensberichtenjuli 2010Schokbrekers vervangen AEG wasmachineberichtenfeb 2010Schokbrekers vervangen van een miele. Heeft u deze Bosch Siemens wasmachine Schokdempers nodig kunt u deze bestellen in onze onderdelenshop onder wasmachine . Schokbrekers voor je wasmachine vind je bij Gigaparts.

DE SCHOKBREKERS vervangen; vanaf voorzijde met mm boor uitboren . Hoi je hoeft aleen de schokbrekers te vervangen want die veren gaan nooit stuk. Decwasmachine op zijn kant leggen en dan van onder de scokbrekers en van boven de veren. Al een tijdje heb ik last van een herriemakende wasmachine.

Bij onze Miele heb ik pas na jaar de schokdempers vervangen. Lagerspeling gecontroleerd maar kan geen afwijking vinden, lijkt op schokbrekerprobleem.