Roest op bestek gevaarlijk

Na mijn verhuizing heb ik last van een soort van roestplekjes op het bestek. Het is een goedkoop bestek hoor, maar in de vorige vaatwasser had ik daar totaal . Sinds de plaatsing van onze nieuwe keuken in november 20geeft de nieuwe afwasmachine van Siemens roestvlekken op ons bestek.

Soms krijgt bestek last van roestplekjes of er verschijnen wazige wolkjes op het glasservies. Gelukkig zijn er manieren om deze problemen te . Ineens gaat mijn bestek roesten in de vaatwasser, hoe kan dit? Praktisch nieuw bestek, ook niet zo heel goedkoop. Waarom roesten de messen wel en de rest niet? Kzit met een probleem, eender welk bestek ik koop, het komt altijd roestend uit de vaatwasser!

Goed bestek mooi houden is een kunst, want het gaat zomaar roesten. Flair geeft je tips om roest te voorkomen of te bestrijden. Plaats geen lang keukengerei in de bestekbak, dit kan de bovenste spoeler. Voorkom roestplekken op je bestek en doe geen eiersnijders of .