Zijn er hier mensen die ervaring hebben met een slowcooker? Klik hier om in te loggen of hier om een gratis account aan te maken. Ik ken ook geen recepten waarin je alles zomaar huppakee bij elkaar in een pan .

Maaltijdboxen: ervaringen #29berichtensept 2016Slowcooker recepten deel 3berichtenapril 2016Slowcooker recepten deel 2berichtenapril 2015Slowcooker receptenberichtenfeb 2015Meer resultaten van forum. Van het weekend heb ik mijn eerste recept uitgeprobeerd. Wie heeft er nog meer slow cooker recepten?

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van.

De slowcooker is een metalen, elektrische pan met daarin een stenen pan. Je kunt op het internet veel recepten vinden voor de slowcooker, voornamelijk engelstalige. Home Forum Huis tuin en keuken Slowcooker en recepten.

Ik heb inderdaad een slowcooker gekregen en morgen eten we kip uit het . Feit 1: De slowcooker arriveerde deze week. Ik ben ook meteen lid geworden van een (ja, het is zo triest als het klinkt) Slowcooker-recepten-forum en mijn Slowcooker. Maak een gratis website of blog op WordPress. De slowcooker: een keukenapparaat dat we steeds meer en meer terugzien in de keuken.

Ga je ook recepten voor de slowcooker delen?

Er is geen eenvoudiger recept voor kippenbouillon dan deze! Gebruik de resten van een gebraden kip en doe alles in de slowcooker. De Crock-Pot is een slow-cooker en bestaat uit een elektrische RVS. Tijdens het koken verliest het product heel weinig vocht, dus voeg niet meer vloeistof toe dan in het recept aangegeven. Ik heb dit kookboek, vol met vegan recepten, maar veel daarvan zijn aan te passen.

Schil de peertjes (in mijn slow cooker gaan grote peren). Slow cookeraug 2015Slowcooker recepten ook te bereiden in braadpan? Romertopfokt 2010Meer resultaten van forum. Mijn eerste slow cooker recept op mijn blog. Ik koop allerlei botten of krijg ze gratis (bij de wildpoelier) en laat die aanbruinen in de oven.

Ik overweeg om een slowcooker aan te gaan schaffen. Ik vroeg me af misschien kunnen we wat Amerikaanse recepten met elkaar. Ik kook veel in de crockpot (slowcooker), maar sommige recepten . Hoi, wie heeft er ervaring met een slowcooker?

Ik hou van deze site voor recepten; Crockpot Recipes – More than 14Recipes for the Crock . Ik heb net het een en ander gelezen over de slow cooker Zijn er hier mensen die. Zijn ook genoeg recepten te vinden op internet. Als er iemand geïnteresseerd is, gratis slow cooker af te halen in de Antwerpse regio. Ook recepten met houdbare -lees blik- zijn van harte welkom!

Op dit forum kan niet meer gepost worden maar het is wel toegankelijk als archief. Slowcooker paleo forum steak pronokal round toltott dieet vraag.