Hier vindt u een selectie van ons ruime aanbod glas aardewerk. Doe inspiratie op en maak een lijstje voor in de winkel. Bij Xenos vind je alles wat net even anders is.

Duni Wegwerp plastic bekers polystyreen bruin en wit 2ml verpakking van 100. Plastic wegwerpbekers van Duni zijn een veelzijdige optie . Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste amuseglaasjes , bij Action aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm. Deluxedisposables -Luxe wegwerp eenmalig plastic tafel Kerstserviesset voor personen crème-goud + Decorative kerst set ‘ X-Mass Baubles ‘ : servetten .

Op het lijstje van mijn zwager staan amuse lepels of glaasjes. Blokker, Marskramer, Xenos volgens mijn schoonzusje bij Action. Ik zoek amuselepels, maar heb er véél nodig (36) dus hoop dat ik ze goedkoop kan scoren. Ik neem aan dat je de action en xenos al gehad hebt?

Op werkdagen voor 22:uur bestel morgen in huis, of afhalen in meer dan 6winkels. Bij de Xenos en Action hebben ze ze niet. Plastic shotglaasjes kun je kopen bij Versteden in Tilburg, ook online te koop. Vierkante) plastic bakjes voor lepeltaart (Pagina 1) – Een babbel na het bakken.

De amusebakjes van Xenos ken ik maar die zijn wel heel mini lijkt me.

Volgens mij heb ik zoiets vorige week nog gezien bij de Action. Sligro heeft een breed scala aan wegwerpservies: plastic bekers, bakjes, borden en glazen (ook plastic champagneglazen) in alle soorten . Glaswerk; Glaslijn Electra; Glaslijn Bouquet; Cocktail glazen; Amuse glazen; Diverse glazen; Servies; Guy Degrenne; Milestone BLUE; Milestone IVORY . Kies uit onze ruime collectie glaswerk de mooiste glazen, kannen en karaffen: in verschillende stijlen en motieven. Meiden wie weet waar ik die glaasjes kan kopen?

Bij de Hema, Paardekoper, Xenos soms ook bij de action. Je hebt van die amuse plastic bekertjes , volgens mij 24stukst voor 99. Action kan ik kijken, rest heb ik geen pasje voor.