Inbakken en reinigen van een nieuw Wafelijzer. Gietijzeren wafelijzers vereisen speciale gebruik en onderhoud. Uw gietijzeren wafelijzer zal perfect wafels produceren al jaren, mits goed verzorgd.

Ik heb een gietijzer wafelijzer gekocht op rommelmarkt doch is een beetje verroest. Ik zou graag dit wafelijzer gebruiken, hoe krijg ik het proper en klaar voor . Wilde eigenlijk mijn wafelijzer met de ijzerboer meegeven :Y , maar mijn man. Wafelijzer schoonmaken was ook een makkie nu.

Hoi mensen, Ik weet even niet hoe het precies heet maar ik noem het maar even een gietijzeren beslag. Bericht Wafelijzer:wafels blijven plakken – Geplaatst: Za Okt 0 2020:0 Reageren met citaat. Vorige jaar heb ik van nova een retro wafelijzer gekocht. Een gietijzeren pan behandel je door een laagje plantaardig vet of olie in de bodem in te branden.

Aangekoekt en ingebrand vuil van de bakplaat kan makkelijk verwijderd worden door de bakplaat in te smeren met zachte zeep, in een plastic zak doen en er . Antiek gietijzeren wafelijzer met verzwaring (strijkijzer) voor op gas. Oud wafelijzer aangeboden, als decoratie af te halen capelle aan den ijssel. Het gebruik van een gietijzeren wafelijzer Gietijzer wafel makers vereisen. Laat het wafelijzer iets afkoelen voordat u gaat schoonmaken terwijl het nog warm .