Een bakje Marokkaanse thee en een hele berg donuts en smullen maar! Recept voor luchtige Amerikaanse donuts met een laagje chocolade of suiker. Voor een luchtige donut gebruik je in het deeg geen boter maar. Daarom hieronder snel het recept van de winnende donut en dito glazuur.

Ik heb al zoveel verschillende donut-varianten uitgeprobeerd maar dit is de beste! Ze zijn net zo lekker als de donuts die ik altijd in mijn favoriete donutwinkel . Had een keer donuts gemaakt van een recept op internet en de volgende dag .

MISKE: Luchtige donuts zonder een gat in het midden, het recept doet je denken aan iets wat tussen een oliebol en een donut inzit. Dank je wel Dina voor het plaatsen van het recept op marokko. Ik heb ze gemaakt en ze zijn heerlijk luchtig, alleen moet je meer suiker . We testen verschillende recepten voor zowel het deeg als glazuur en ook. Ik zag een heerlijk recept voor gebakken donuts dus ik besloot dat ik. Laat de donuts uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze direct met suiker.

Lieve volgers, deze donuts smaken echt goed! Ze blijven lekker luchtig en de volgende dag smaken ze ook heerlijk! Recept categorie: Deegwaren Tags:Amerikaanse recepten, donuts,.

Donuts zijn heerlijke, luchtige lekkernijen waar je veel kanten mee op kunt. Zelf maken kan echter behoorlijk lastig zijn; je zult niet de eerste zijn die eindigt met . Dompel de donuts in het hete vet en frituur ze luchtig en goudbruin. De sfenj van mijn schoonmoeder zijn bij velen favoriet, zo lekker luchtig! En dus zijn de recepten voor volgende week vast klaar voor jullie. Om de donuts extra luchtig te maken laat ik ze twee keer rijzen.

Ik hen achter in mijn kastje nog een donut maker staan, echter klopte toen het. Maak zelf luchtige en zachte donuts met dit recept! Recept voor deze luchtige donuts is van Koezina Sisi.

Daarna pak je een grote kom en hier doe je de bloem in, maar ook de eigeel die je hiervoor in een . Daarom is dit recept ook goed voor zo’n donuts. Als ik deze maak eet ik er minstens drie achter elkaar. De echte Amerikaans doughnuts komen uit de frituur, maar wil je een iets lichtere versie, dan kun je. Mix het ei luchtig met de suiker en het vanille-extract.

Tip 2: Zoek je nog meer donutrecepten, kijk dan eens bij de Ingezonden recepten. De recepten komen uit verschillende bronnen, onder andere Alton Brown,. Explore Donuts Ramadanrecepten, Luchtige Donuts, and more! Uiteindelijk koos ik het recept wat mij het meeste fascineerde: donuts uit de oven. Donuts kent natuurlijk iedereen, maar uit de oven?

Laat je inspireren door deze luchtige donuts. Laten we heel snel beginnen met de ingrediënten. Dit zijn natuurlijk geen echte donuts, maar je proeft beslist een gelijkenis als je. De gelkleurstoffen die wij gebruiken in onze recepten verkopen we in onze .