Lekbakje koelkast losmaken

Hoi, achterin mijn Bosch koelkast zit een lekbak (opvangbak, condensreservoir). Deze zit vol met schimmel en ik wil em grondig schoonmaken. Sinds gisteren stonk er iets bij de koelkast, ik zoeken en kon het niet vinden.

Bakje zit vast, ik kan het niet losmaken, gadverdegadverdamme. Er staat een stinkende laag water in en ik wil het schoonmaken, maar ik krijg hem niet los! Als je koelkast een onaangename geur heeft waar je maar niet van af kunt. Haal het rooster onder de deuren weg, trek de lekbak voorzichtig naar buiten en .

Indien een gewone koelkast niet naar behoren wordt gebruikt, zal u opmerken dat er naargelang het. De meeste koelkasten hebben een afvoer en lekbak om condens te verwijderen. Het is belangrijk dat deze goed functioneren. Ik weet niet of jij wekelijks de achterkant van je koelkast poetst Chica, maar ik denk de meeste.

De koelkast is ook pas een maand of oud. Het afvoergaatje onderin je koelkast, komt uit in een lekbak welke. Ook een inbouwkoelkast is vrij snel te demonteren, dat is het werk nu . In mijn koelkast is een pak melk gaan lekken. Dat is allemaal netjes opgeruimd (dacht ik), maar nu een paar dagen later stinkt het nog naar .

Download hier gratis uw Siemens Koelkast handleiding. Meest populaire producten van Siemens Koelkast. Download hier gratis uw Whirlpool Koelkast handleiding. De handgreep van mijn whirlpool koelkast MODEL ARG 4WP zit los.

Download hier gratis uw ATAG Koelkast handleiding. Het demonteren en monteren van scharnieren van een ATAG KOELKAST TYPE 8-F. Bekijk en download hier de handleiding van BEKO DSE 200Koelkast (pagina van 19) (Nederlands). Maak voorzichtig het klepje los van de bak.

Dit wordt vaak veroorzaakt door een verstopt afvoergaatje achterin de koelkast. De afvoer voert de condens af die door koude . Bij koelkasten zonder no frost in het koeldeel is het normaal dat er water- of ijsdruppels op de. Deze voert de vochtdruppels af naar een lekbak op de motor.

Hoe te lekbak te verwijderen op whirlpool koelkast model WRF560SFYWOO.