Creëer prachtige krullen met een krultang, maak je haar steil met een stijltang of geef je haar volume met een föhn. Bij Kruidvat vind je altijd de juiste haarstyler . Er zijn helaas geen zoekresultaten gevonden,. Een perfecte resultaat krijgt u met de Remington D52Pro-Air Shine föhn. Kruidvat Micro SD UGB Geheugenkaart. Kruidvat Professional Roterende Warme Luchtborstel.

Babyliss PRO Diffuser voor haardroger Magic (BAB6444E). Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste Philips krulborstel, fohn bij Kruidvat aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm. Type apparaat: Föhn; Maximaal vermogen: 23W; Temperatuurniveaus: 3; Koude. BaByliss Föhns koop je eenvoudig online bij bol.

BaByliss Pro Light Diffuser – ionische technologie… Meer. Ik nam daarom wel eens mijn normale enorme föhn mee op vakantie,. Twee opzetstukken zijn meegeleverd: een normale blaasmond en een diffuser.

Kruidvat Pure Nature Lipbalm oktober 20sostrenegrene01 . Je haar gaat er enorm van glanzen en veerkrachtig krullen (als je de diffusor gebruikt). Met mijn oude föhn draaide het vaak uit op een . In dit filmpje laat Mascha zien hoe je een diffuser kan gebruiken. Er zat al geen gebruiksaanwijzing over dat ding bij mijn fohn dus ik vroeg me al af hoe het werkte,. Ik vind die van Studioline (die oranje) erg goe te koop bij de Kruidvat. Ik was al een tijdje op zoek naar een föhn met diffuser, maar wilde er liever niet al te veel geld voor uitgeven.

Bij dat soort dagen pak ik een fohn met een diffuser opzetstuk. Er zijn geen actuele aanbiedingen bekend met de tekst fohn. Was mar-20in de aanbieding bij Kruidvat.

Een föhn met diffuser zorgt ervoor dat je krullen niet alleen sneller. Wat voor mij onmisbaar is, een föhn met diffuser functie ionische technologie. De AEG HTD 55fohn heeft zowel een diffuser opzet als de . Hier föhn ik mijn krullen droog met een hair diffuser.

Bij kruidvat zijn de potten van Aunt Jackie’s een stuk goedkoper!