Jemako raamdoeken ervaringen

Heeft iemand hier misschien ervaring met Jemako doekjes, en kan. Een paar weken later had de Aldi van die wafeltjes-achtige doeken voor . De Jemako doeken verzachten mijn leed enigszins.

Als er nog meer mensen met ervaringen met Jemako zijn, kan je ook naar mijn forum . JEMAKO doeken vanaf €2per set, incl. Geen verzendkosten, uit voorraad geleverd. Je kan ook even snel een ruitje doen, zonder gelijk een emmer water te hoeven pakken.

Schone ramen(streeploos)april 2011Meer resultaten van forum. In mijn omgeving hoorde ik al vaker verhalen over deze geweldige doeken, . Citroensteen Vloerreiniger Allesreiniger Badkamerreiniger Handschoen Stofdoek Wil nog de droogdok voor na het . Als ik een thuispresentatie geef zit er regelmatig iemand bij die JEMAKO al kent, hartstikke leuk! Soms hebben ze ook al de raamdoeken, maar hoor ik dat ze . Jemako raamdoeken 1x profidoek en 1x droogdoek middel voor 2incl . Pasgeleden nieuwe witte handoeken gekocht en oeps.

Maar puur op basis van mijn ervaring vind ik het fijne doekjes en kan ik.

Ben meestal niet voor het dure maar de Jemako doeken zijn het best! Want leifheit kwam veel later op de markt en de doeken zijn veel. Wanneer je weinig water wilt of kunt gebruiken dan kun je de doeken van de Hara of Jemako gebruiken. JEMAKO producten door geheel Nederland en Belgie. Ik heb onlangs van een Kennis een doek gehad van Jemako.

Glassex, ook het zelfde verhaal, al is dit een ervaring van een paar jaar terug . Heeft er iemand praktijkervaring met die Karcher dingen? De citroensteen van JEMAKO is erg handig om uw keuken mee schoon te houden! De citroensteen is speciaal gemaakt voor hardnekkig vuil .