We hebben grillpannen, koekenpannen, pannen met deksel, woks en tajines. Onze pannen zijn slijtvast en gemakkelijk schoon te maken voor extra gemak in de keuken. We hebben zelfs heel veel potten die geschikt zijn voor de energiezuinige inductieplaten.

Dure pannen gebruikt maar ook van de action, voor inductie maar heb overal. Ik heb er van de 3serie van de Ikea, een merkpan van de . Bij Ikea hebben ze universele deksels voor koekenpannen, in verschillende maten. Ik ga op inductie over, dus nieuwe pannen.

GreenPan Velvet Koekenpan Inductie – cm. Ik heb koekepannen die speciaal voor inductie zijn dus de duurste in zijn soort. Action, Blokker, HEMA, IKEA koekenpan EUR 10.

Ik heb nieuwe koekenpannen (inductie) nodig, omdat de huidige beginnen te bladderen. Nu heb ik er van Ikea, maar die zijn niet zo heel . Wij hebben ook inductie, en hebben van BK een koekepan gekocht (voor inductie). Hier ook goede ervaringen met de Ikea koekenpannen.

Als je een pan op een inductie-kookplaat zet wordt de bodem van de pan.

Ik heb al wat rond geïnformeerd en hoorde dat de pannen van sola en Ikea ook fijn .