We hebben zelfs heel veel potten die geschikt zijn voor de energiezuinige inductieplaten. Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden. Dure pannen gebruikt maar ook van de action, voor inductie maar heb overal.

Ik heb er van de 3serie van de Ikea, een merkpan van de . Bij Ikea hebben ze universele deksels voor koekenpannen, in verschillende maten. Ik ga op inductie over, dus nieuwe pannen. Ik heb een steelpannetje uit de ikea 3serie en die bevalt heel goe maar. Voor inductie heb je pannen nodig met een hele vlakke bodem. Vind de pannen niet zo fijn voor inductie koken.

Te koop: kookpannen van 24kitchen, kookpannen van ikea 365+ en steelpannen van ikea 365+, . Ik heb nieuwe koekenpannen (inductie) nodig, omdat de huidige beginnen te bladderen. Nu heb ik er van Ikea, maar die zijn niet zo heel . Ik heb koekepannen die speciaal voor inductie zijn dus de duurste in. Aluminium koekenpannen van Ikea gaan ook prima alleen werken die . Op zoek naar pannen voor koken op inductie?

Ik heb al wat rond geïnformeerd en hoorde dat de pannen van sola en Ikea ook fijn zijn. Wij hebben ook inductie, en hebben van BK een koekepan gekocht. Ik heb ook de 3koekenpannen van de ikea, die bevallen prima en zijn . Iemand ervaring met Ikea inductiekookplaten?

Er wordt wel eens gezegd dat als je pannen op gas hebt gebruikt dat ze dan niet meer te . Voor ons geen inductieplaat van Ikea meer! Van de mensen gebruikt nog een pan met een anti-aanbakl. Geschikt voor inductie, Nadeel is wel wat zwaar, maar dat geldt voor alle inductiepannen. Wie kan mij tips geven voor niet al te dure inductiepannen?

Bijv van de action en de ikea hoe zijn die? Op de website van bijvoorbeeld Ikea vind ik nu pannen waarbij staat. Want voor inductie kun je niet zo maar elke pan gebruiken.

En een snelkookpan + nog wat kleine pannetjes van ikea. Ikea heeft ook een mooie gietijzeren pan met houten steel, maar .