Maar omdat ik veel reis heb ik zelf geen hond. Ik heb veel vrije tijd en hou van de natuur en buiten zijn. Hallo, Ik ben Mischa van der Harst, jaar en woon in Den Haag.

Vanwege mijn werk is het op dit moment niet haalbaar om zelf een hond te nemen en ben . Ik heb jaren zelf een hond gehad (mix retriever, labrador), maar wonen in de stad en regelmatig reizen laten het niet toe . Hondenoppas gezocht of oppassen op honden?

Beste eigenaars en hun hondjes, In onze familie hebben we een 10- jarige Jack Russel en een kat. Bij puk hondenschool in Den Haag kunt u terecht voor puppycursus tot gevorderde gehoorzaamheid. Wij geven les in kleine groepen van maximaal 6 . Gezocht vaste hondenoppas Heerenveen of omgeving. Voor onze hond (kruising friese stabij) ben ik op zoek naar een vaste oppas in of rondom heerenveen of . Niet iedere hond kan of wil mee op vakantie. Een ervaren oppas kan een uitkomst bieden.

Ook voor een hondenoppas te Den Haag bent u bij . Het beste hondenpension en hondenoppas in Den Haag vind je op Petbnb – een hondenliefhebber bij jou in de buurt zorgt voor jouw hond.