Hoeveel vaatwaszout in vaatwasser

Zorg ervoor dat uw zoutreservoir altijd voldoende gevuld is met onthardingszout van. Misschien een heel domme vraag maar ik heb echt geen idee hoeveel zout ik in mijn vaatwasser moet doen? Ik gebruik de vaatwasser zo’n x per week en heb hem nu al een aantal maanden maar de zoutindicator is nog nooit aangegaan.

Ik heb een melding op mijn vaatwasser dat ik zout moet bijvullen. Voor perfecte afwasresultaten is het van belang dat zout toegevoegd word. Vul eens in de zoveel tijd het zoutreservoir in de vaatwasser bij met grof zout. Zout ontkalkt het water en heeft dus te maken met de .

Sinds een tweetal maand heb ik een nieuwe vaatwasser. Twee weekjes later tich maar eens van dat speciaal zout ervoor gekocht en opgevuld . Dit heet ook wel regenereerzout of onthardingszout. Je kunt dit gewoon in de supermarkt kopen. Eens in de zoveel tijd spoel ik mijn vaatwasser zonder vaat erin, zodat.

En hoeveel zout hoor je erin te doen, ik doe altijd maar gewoon wat. De vaat afspoelen voor die de vaatwasser ingaat dan is eigenlijk al de. Als er geen reservoir voor zout aanwezig is dan kunt u dat ook niet .