Met koelelementen kunt u waar dan ook genieten van een lekker koud drankje. Hoe lang uw drankjes koel blijven, hangt af van de omgevingstemperatuur, . Dit was de dure oplossing en iets goedkoper zijn koelelementen.

Als ik ‘s avonds een koelelement in mijn vriezer leg, is die ‘s morgens hard bevroren. Ik heb nog nooit gechecked hoe lang dat duurt. Fokkers, Ik ben opzoek naar een vloeistof dat langdurig koud blijft,.

Ja, maar dan hebben we het over -gaden Celsius en hoe lang moet het -blijven?

Koelelementen blijven alleen koel in een afgedekte omgeving, . Zou zo’n koelelement lang genoeg koel blijven om mijn melk goed te houden? Ik kan wel op zoek gaan naar een koelkast daar, maar ik houd . Blijft een koeltas met koelelementen zo lang koud? Een koeltas met diepvrieselementen blijft wel een dagje koud. Etenswaren koel houden op de camping zonder. Koude avondmaaltijd die een dag is mee te nemen.

Nu wil ik hem wel elke dag een pakje melk meegeven, maar hoe houdt. Een zooitje van die blokjes erin en dan blijft het aardig koel.

Gaat een koelelement in, beker optimel en broodtrommeltje en dan nog een koel element erop. Op vakantie in Belgie was alleen maar lang houdbare melk te koop! Kan ik zo lang moedermelk bewaren in de koeltas? Als je koelelement goed koud is en je hebt een goed koeltasje, kan je er makkelijk een .