Gezonde cake maken

Ik heb een kleine portie zelfbeheersing, maar wanneer ik mijn . Gezond wordt ontbijtkoek natuurlijk nooit echt, maar je kunt het wel veel gezonder maken dan de ontbijtkoek die je in de winkel koopt. Dan is deze healthy Rocky Road met kruidnoten perfect om te maken.

Deze gezonde bietencake met noten was eigenlijk echt een uitprobeersel, waarvan we . Speciaal voor de regenachtige zomerdagen heb ik eetclean bakrecepten op een rij gezet. Allemaal lekkere en verantwoorde koeken, cakes . Eigenlijk zou je deze donuts best gezond kunnen noemen.

Recepten van gezonde cake zonder suiker en boter. Ik bak bijvoorbeeld een havermoutcake en heb zo de hele week een gezond tussendoortje als ik niet al te veel op zondag op eet. Nou kun je daar uiteraard heerlijke thee mee maken, maar aangezien ik flink wat rijpe.

Een super gezonde taart op basis van alleen maar pure ingrediënten. Zoals jullie weten ben ik gék op gezonde cakes. Ze zijn zo makkelijk te maken en je hebt er wel een paar dagen plezier van.

Speciaal voor Cosmopolitan bedacht Lisa van I Love Health een gezond recept voor Cosmopolitan cupcakes.