Gereedschapsbord zelf maken

Doe het zelf: maak je eigen Gereedschapswandbord met Praxis! Gereedschapsbord voor wandmontage of voor op.

Het is al tijden geleden dat ik via het internet stuitte op een mooi, zelf te maken, gereedschapbord voor aan de muur. Maak zelf een gereedschapswand en hang al jouw gereedschap netjes op. Gereedschapswand maken en overzicht handgereedschappen.

Klik hier om in te loggen of hier om een gratis account aan te maken. Zelf zal ik er niet voor dat soort platen kiezen, neem gewoon een stevige plaat. Ik heb even een foto’tje gemaakt hoe wij het gereedschapsbord hebben . In januari heb ik zelf een werkbank gelast en een mooi gereedschapsbord gemaakt. Hier zie je het eindresultaat en hoe ik het aangepakt heb. XL – Gereedschapswand Gereedschapsbord zwart metaal 140163.

Voor het gereedschap wil ik boven de toekomstige werkbank een bord maken waarop alles komt te hangen. Kasten en lades zou ik niet proberen zelf te maken maar bij een kantoormeubeldump of zo op de . Deze zelf oprollende meetband is gemaakt van dun flexibel metaal. Je kan hiermee hout vlak schaven of juist een ronding maken. Gereedschapsbord – Doe-het-zelf – de beste.

Wij maken gebruik van cookies om persoonsgerichte inhoud weer te geven en . Gereedschapsbord zwart metaal – bij vidaXL. Gratis verzending retourneren ▻ Levering binnen werkdagen.