Spirelli Recepten voor een Spiraalsnijder nodig? Je kent de spirelli waarschijnlijk al van courgette pasta, maar je kunt er nog heel veel andere lekkere en gezonde dingen mee maken. Ik kreeg dan ook een speciaal spirelli kookboek van mijn zus en haar vriend voor Kerstmis, .

Check de recepten, het blog én het filmpje in dit artikel om te zien waarover. Over de kleinere spirelli zonder hendel lees ik dat je hierbij altijd . Yep, dat doe je met een zogenaamde spiraalsnijder, ook wel spirelli genoemd. Ik ging voor deze Spirelli spiraalsnijder van het merk Gefu….

En ik kondigde het al aan: jij kunt zo’n toffe Gefu spiraalsnijder winnen! Lees vaak recepten met ‘courgettepasta’ en dat wil ik ook wel eens . Gezonde, Trendy Recepten Met De Spiraalsnijder. Afwisselende recpeten met de spiraalsnijder.

Gefu Spiralfix Groente en pasta julienne maker. Met deze kookboeken vol spiraalsnijder recepten kun je gegarandeerd vooruit. Recept voor supergezonde spaghetti zonder granen en gluten.

Met een zeer eenvoudig apparaatje (de Spirelli spiraalsnijder) maak je heel . Spirelli Spiraal Snijder Gefu – Review + Bonus.

Klik Hier: SpiraalSnijder GEFU Spirelli Review + Bonus. Oh oh, wat héb ik een schik met mijn nieuwe spiraalsnijder van Lurch. De Gefu spiraalsnijder voor courgette, wortel, komkommer, …. Ik ben gek op courgette en heb al diverse recepten voorbij zien komen…heerlijk. Home Spirelli Kopen Spiraalsnijder – Spaghetti vervangen door courgette. Denise Smart schrijft naast kookboeken ook recepten voor Engelse.

Klopt, de Spirelli Spiraalsnijder maakt het toch net een stukje makkelijker. De spiralizer ofwel de spiraalsnijder, is een keukenhulp die al langer bestaat. Is mijn puntenslijper (de Gefu Spirelli) een blijvertje?

Courghetti met de GEFU Spiraalsnijder – Review! Steeds vaker zag ik lekkere recepten voorbij komen, waardoor ik vorig weekend besloot . Sinds een paar weken heb ik de Spirelli spiraalsnijder van Gefu, en wat een. Win actie e-book “Begin de dag goed” paleo ontbijtrecepten .