Hallo, Ik probeer de waakvlam van een DRU Bastille gaskachel aan te steken, maar tot nu toe nog zonder succes. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Ik heb een Dru kachel gekocht pigalle op butaan nu ombouwen na aardgas blijk er een andere brander in te zitten dat te klein is ombouw het omhulsel wat je er .

Rowi Blue flame kW – Gaskachel met waakvlam stand. Hierbij verklaren wij dat de DRU modellen ART in overeenstemming zijn met het. Pagina van – DRU gevelkachel wil niet aan – geplaatst in Off Topic All: Het wordt wat kouder dus ik wilde mijn DRU art gevelkachel aan . Ik had de fabrikant Dru (artheet de kachel) al gevraagd of er iets.

Gaskachel vraagjeberichtennov 2008Hoe krijg ik mijn gaskachel weer aan? Sinds een paar maanden woon ik in een koopwoning die voorzien is van een DRU gaskachel. Het is een mooie gaskachel, maar we weten . Als fabrikant van gasverwarmingstoestellen ontwikkelt en produceert DRU pro- ducten volgens de hoogst mogelijke kwaliteits-, prestatie- en .