Drinkbeker met rietje hema

Het is mij opgevallen dat wanneer je de beker en de dop eerst omspoelt met warm water deze wel goed dicht. Bij de Babydump adviseerden ze me de Nuby rietjesbeker. Bij een vriendin zag ik de rietjesbeker van de Hema.

Ik had voor de oudste altijd de rietjesbeker van de Hema, nu dus ook voor de jongste. Na aanraden van een kennis ben ik op de rietjesbeker van de Hema gestuit. Mijn vraag is of de rietjesbeker van de Hema iets is?

Lekt die ook bijvoorbeeld als je em op de kop houdt?

Volgens mij komt dat omdat het rietje dan volloopt na een poos en dan een soort van vacuüm getrokken wordt. Hierbij wil ik een klacht melden over HEMA : Ik heb bekers met rietje voor mijn zoontje van maand gekocht bij de HEMA. Voor mijn dochter heb ik een leuke blauwe schoolbeker aangeschaft bij de Hema met een dik rietje.

Het rietje is echter kapot en bij de Hema . Soms is het echter makkelijk om een tuit of een rietjesbeker te hebben. Mijn zoon van maanden drinkt uit de Hema-rietjesbeker en de . Ik ben nu op zoek naar een (antilek) rietjes beker bijv maar welke is. Onze zoon drinkt sinds een poosje uit een rietjesbeker van de Hema.

Ik heb een nuby rietjes beker, ( nog maar sinds week).

Drinkbeker met deksel + rietje glas Hij heeft een deksel. Waarom zou ik beter een rietjesbeker kunnen aanbieden. Wij gebruiken nu anderhalf jaar rietjesbekers van de Hema naar volle . De rietjesbeker van de Hema, in kleuren te krijgen roze en blauw is net zo functioneel als iedere andere rietjesbeker. Lorelli Mini Sport Sipper Groen 275ml Drinkbeker Met Rietje.

De beker van de hema (3€) is een van de favorieten. Het (lange) rietje is helaas niet te vervangen en slecht schoon te maken. Hema Daarnaast kochten we ook een doosje met zomerse rietjes. Hi Hema, Gister heb ik een drinkbeker met rietje eraan vast voor m’n zoontje gekocht, maar ik heb geen bonnetje hiervan. Ik heb een paar dagen terug de rietjesbeker van de Hema gekocht.

Ben je opzoek naar drinkbekers, oefenbekers of antilekbekers? Ik zat te denken aan een rietjesbeker maar is dat wat? Verzamel ideeën over Smoothie Beker op Pinterest, ‘s werelds grootste verzameling ideeën. Meer over Smoothie, Vitamix Recepten en Groene Smoothies.

Bij Hema hebben ze een heleboel leuke mason jars. Ik kocht er twee: eentje met een blauw rietje en eentje met een gele. Ik ga denk ik ook maar eens zo’n masonjar beker scoren.

Ik heb goede ervaringen met de antilek bekers van de Hema. Al vind ik die rietjesbeker van Nüby fijner dan de tuitbeker. Ik ben begonnen met zón goedkoop ding van de hema.