Drinkbeker met deksel en rietje hema

Het is na aanschaf onmogelijk om de deksel met tuit in het midden te plaatsen. Drinkbeker met deksel + rietje glas Hij heeft een deksel. Bij de Babydump adviseerden ze me de Nuby rietjesbeker.

Bij een vriendin zag ik de rietjesbeker van de Hema. Daarnaast ziet hij er niet erg robuust uit, lipje met deksel ziet eruit alsof. Ik heb al veel rietjesbekers geprobeer van difrax, van Nuby, van Hema en . Na aanraden van een kennis ben ik op de rietjesbeker van de Hema gestuit.

Ik heb een nuby rietjes beker, ( nog maar sinds week). Mijn zoon van maanden drinkt uit de Hema-rietjesbeker en de. Lemoos, valt bij jullie dat schuifje nooit van het deksel af in de Difraxbeker? Toen we afgelopen weekend even bij de Hema langs gingen om wat handige notitieboekjes te scoren,. Daarnaast kochten we ook een doosje met zomerse rietjes.

De kleur van de deksels van deze potjes vond ik zo leuk! Ik had al eerder een Nuby rietjesbeker gekocht met zo’n flipdop maar deze zoog. Tupperware twee bekers met deksels gekocht, waar een. Mijn dochtertje houd hem steeds met het knopje langs haar wang en .

Waarom zou ik beter een rietjesbeker kunnen aanbieden. Tuitbeker zou je nog wel kunnen gebruiken zonder deksel als tussenstap. Wij gebruiken nu anderhalf jaar rietjesbekers van de Hema naar volle tevredenheid! Ik heb nu eens de normale goedkope antilek beker van de kruidvat gekocht.

Die van tupperware is een beker, deksel en kan een gewoon rietje in, . Thalina en Hanneke zijn naar de HEMA Pressday geweest!