Domo personal blender review

Vind hier alle reviews over de DOMO My Blender DO434BL Rood bij Coolblue. Hiervoor had ik een goedkopere variant van een ‘personal blender’. Domo Personal Blender: Meer informatie of bestellen?

Om zulke lekkere drankjes te bereiden is een mixer of blender natuurlijk wel handig. Ik heb de afgelopen tijd de Personal Blender van Domo . Ik ben heel tevreden van deze blender, heel gemakkelijk in gebruik, snel . De DOMO My Blender DO434BL is een blender waarbij je mengbekers meegeleverd krijgt.

DOMO Blender met Drinkflessen, handig om mee te nemen! DOMO Personal Blender Drinkfles (kleuren). Met deze blender en drinkfles in één bereid je eenvoudig en gemakkelijk een sapje of fruithapje voor jezelf of voor je kindje.

Dit apparaat is mijn nieuwe favoriet in de keuken! Ik vertel je er alles over in mijn Domo My Blender review!