Pannen en pannensets kopen van Tefal, BK, Gero of Sola. Waar moet u op letten bij de aanschaf van pannen? De afmetingen van de pan is de diameter van de bodem van de pan.

Ik zoek een pan voor mijn ouders voor kerst. Voor de basisset pannen in je keuken is het raadzaam twee verschillende diameters van de koekenpan en de kookpan te kiezen. Ik wil (online) een nieuwe koekenpan kopen, maar ik weet niet wat de maat is van de pannen die ik nu heb.

Maar waar vind je de diameter van een pan toch meten?

Daarnaast is het belangrijk dat je rekening houdt met de warmtebron waar je op kookt. De inhoudsmaat van een pan wordt bepaald door de diameter aan de . Een steelpan is rond van vorm, heeft een hogere ran maar is veel kleiner dan een koekenpan. De meeste steelpannen hebben een diameter van Ø cm, . Wanneer u een stand up douche in plaats van een ba is een van de belangrijkste onderdelen van het systeem de douche pan. Ik heb de verkeerde maat bestel dacht dat hij groter was, (vergeten te meten, is dus echt mijn fout) en dan vind ik het toch.

Niets is zo erg voor een chef als een pan waar je eten snel in aanbrandt. Dit probleem leidde tot een revolutionair product waar Tefal mee groot is geworden: de anti-aanbakpan. Bij de Fortalit serie dient men de pan te meten van rand tot rand.

Deze diameter maat past bij het deksel dat je nodig hebt.