Ik twijfelde tussen de Kenwood en de KitchenAid. Resultaat is dat je geregeld het kneden moet stoppen om het deeg van de haak te schrapen. Ik heb maart een cursus broodbakken gevolgd (Levine).

Ik ben nu aan de slag gegaan met een recept. Ik had al een keukenmachine van Kenwood maar deze kon geen deeg kneden. Nog geen minuten stond de KitchenAid Artisan mixer op mijn keukenblad en toen wist ik al, dit is.

Kitchenaid Artisan Liter – Groot en krachtig, maar erg prijzig en meer. Ik lees her en der dat voornamelijk voor het kneden van deeg een vermogen van . Staat de KitchenAid Artisan op jouw verlanglijst? Ik heb zelfs deeg voor twee broden in de mixer gemaakt. Een test met de grote keukenmachines van KitchenAi Kenwood en Bosch. We hebben de machine getest met kg deeg voor witbrood.

De kneedactie is, als eerder gezegd: super. De KSM75Artisan en technisch gelijke KSM75Heavy Duty zijn compatibel met de accessoires van de KSM15 maar dat is niet . Kneedt eenvoudig 16g brooddeeg (kilo meel en 6g vocht), super fijn hak en. Wat is nu het verschil tussen de Artisan en de Classic? Brooddeeg leek deze mixer net iets beter aan te kunnen dan de kleinere Artisan mixer, logisch omdat hij ook meer vermogen heeft. De KitchenAid Artisan 8L Mixer krijgt van ons uit sterren.

Ik maak nooit zulke grote hoeveelheden als jij maar ik kneed meestal. De Kitchenaid Artisan is een hele fijne machine, doet inderdaad geen kg in. Ik maak mijn deeg ook met een keukenrobot (Kenwood Major ),gaat veel . Zelf niet bij Heel Holland Bakt, terwijl die hele keuken vol stond met bontgekleurde artisan mixers. Kneed met de hand het deeg nog even snel door tot het een vaste. Kitty de pruimkleurige KitchenAid Artisan.

Wij hebben sinds kort de KitchenAid Artisan. Ik heb al jaren een Braun keukenmachine maar als ik zwaar deeg erin wil kneden gaat hij erg . Tijden heb ik gezegd dat ik een Kitchenaid Artisan wilde als ik ooit een groot. Ze kneden brooddeeg zonder het in de kom rond te.

En weer ging een tevreden klant weg met een RVS deeghaak voor de Kitchenaid Artisan. Wij hebben de spiraal deeghaak van de KitchenAid Heavy Duty of Pro aangepast voor de: KitchenAid Artisan, Classic, Ultra Power.