Colbert wassen in wasmachine

Hoe beter het colbert, hoe kleiner de kans dat het de was overleeft. Dan niet wassen, de wol zal sterker krimpen dan de voering. Maar nu blijkt dat ik hem niet mag wassen!

Ik doe sowieso alles in de wasmachine ook als er alleen handwas op staat en dat gaat eigenlijk . Overigokt 2012wollen winterjas en blazertje wassen – Thuismei 2012Pantalon pak man in was of stomen? Mode Beautyjan 2011wollen jas: stomerij? Mode Beautymaart 2010Meer resultaten van forum.

Colbert en transpiratie: hoe ga je hier mee om? In dit artikel ga ik je uitleggen hoe je transpiratie in je colbert kunt. Je colbert wassen werkt eigenlijk wel het allerbeste.

Een terechte goede vraag, want een colbert stop je natuurlijk niet zomaar in de wasmachine. Wat kan je dan het beste doen om een colbert te wassen? Ik gooi mijn dure blazers echt niet in de wasmachine :n . Maar sommige colberts mag je gerust zelf wassen hoor.

In de wasmachine op de handwas en anders graden. Mijn vraag: doen jullie colbertjes in de wasmachine of .

Zou ik het op het wolwas- of fijnwasprogramma op graden kunnen wassen? Hoewel de vlek er dan misschien niet uitgaat. Op het etiket staat dat je de blazer wel in de wasmachine kunt doen, maar ik heb vaak gehoord dat je blazer dan kapot kan gaan.