Bosch droger gaat niet aan

Bij een storing of defect aan uw Bosch-droger bent u hier aan het juiste adres! Hallo, Wij zijn in het bezit van een Bosch maxx sensitive wasdroger die sinds enkele weken regelmatig problemen geeft. Bekend probleem met lampje reservoir Bosch.

Als het elektromotortje niet gaat werken, dan lijkt de kans mij zeer . Bosch WTW 865- Ecologixx : ik wil de droger aan zetten en hoor piepsignalen. Gaat aan, maar als ik op start druk krijg ik twee pieptonen maar hij doet dan verder. Het is inderdaad de deur die niet goed gesloten is.

Uw droger werkt het beste met schone filters. Mocht de printplaat niet te repareren zijn zal ik dat u laten weten en stort ik het volledige reparatiebedrag aan u terug. Na het herhaaldelijk uitschakelen en kiezen van een programma, gaat.

Er zit een connector los of een knop staat niet goed ergens achter het luchtkanaal. Hoi Karin, Ik heb precies dezelfde Bosch wasdroger en ook dezelfde storing. Wanneer het apparaat niet start, kan dit verschillende oorzaken kennen:.

Wanneer de omgevingstemperatuur beneden nul gaat, kan het apparaat blokkeren. Spring naar De droger doet niets – Als de droger helemaal geen teken van leven geeft dan kan het zijn dat er geen spanning op het apparaat staat. Reservoirlampje brandt Bosch Droger Maxx Sensitive WTE863.

Dan denk je net, gelukkig hij gaat door na de wissel, maar stopt dan. Helaas is het resultaat hiervan niet zo droog als de rechtste (bonte was) programma’s. Hai,toen ik de wasdroger vandaag wilde aanzetten deed hij niets meer. Alle instellingen en lampjes werken gewoon en ik kan ook gewoon . Bosch Wasdroger WTL61reservoirlampje brandt open ik toch even. We hebben dus gekeken waar het water blijft en beneden aan gaat het al mis.

De wasdroger zit vol, maar er draait niks. Dit probleem kan binnenin de wasdroger verschillende oorzaken hebben. Gebruikers zijn niet enthousiast over de WTW865van Bosch. Vragen over een wasdroger of wat hier mee te maken heeft?

Helaas is dit onderdeel niet los te koop en heb een nieuwe machine gekocht en voor mij nooit meer Samsung Lees reacties. Ik heb hier een droogkast (Bosch Maxx droogkast WTE84120FG) die helemaal niets doet als je ze aan zet. RESETTEN BOSCH MAXX MAXXen LOGIXX modellen: -Deur dicht.