Bloempot betonlook geven

Je kunt met verf en kwast vrijwel alle soorten potten, manden en tuinornamenten een snelle make-over geven. Wat is zoal verkrijgbaar: kalkverf, krijtverf, loogbeits, betonlook verf “bottled. Diy Pot met Kanten Relief, Thuis decoratie voor ieder budget! Vandaag gaan we een gewone witte vaas een stoere stonelook geven! Hoi de pot die je hebt gemaakt heeft niet de grijze kleur hóe heb je dat lichter gekregen.

Hoi, ik zou mijn trap willen verven in een betonlook. Eenmaal thuis bracht ik de pot eerst even op kleur met matte krijtverf in. Nou, jij bent echt een kampioen in potten een metamorfose te geven! Action) om ‘m een stoere, landelijke look te geven.

Toen bedacht ik om de voet een stenen uiterlijk te geven, alleen wist ik nog niet hoe. Ik heb nog hele grote bloempotten in de schuur staan. Bekijk de foto van Nel-leke met als titel Bloempotten in betonlook,leuk om je oude. De muurvuller smeerde ik met een kwast op de pot, waarna ik de pot.

In dit filmpje laat ik jullie zien hoe je met muurvuller een simpele vaas, een stoere betonlook kunt geven. In het tuincentrum kochten we eerst een lekker felgroene bloempot. Bij deze workshop neem ik grote vazen mee die .

We hebben allemaal wel een pot, schaal of vaas in de schuur staan die. Je kunt echt alles de betonlook geven, duik de schuur eens in of spit . Wat je met muurvuller, verf en koffiedik .