Bcc bezorging klachten

Op de Facebookpagina van Radar en BCC zijn meer klachten te. De computer was niet op voorraad en zouden ze dan bij ons bezorgen. Er zijn 17klachten gemeld over BCC op Klacht.

Meld nu uw klacht over BCC en wij helpen met oplossen! Hoe laat kan ik mijn bestelling verwachten? Hoe weet ik of een product in de winkel op . BCC klacht webshop: levert niet en betaalt ook niet terug.

Ik bestel wel vaker wat bij BCC, maar ik laat het bezorgen bij de BCC vestiging in . Wil je weten hoe andere mensen BCC ervaren en beoordelen? Het uitzoeken, bestellen en de bezorging is prima gegaan. De dinsdag daarvoor trof ik nog bezorgers van BCC aan die een koelkast (zelfde formaat) bij een ander appartement in hetzelfde . In de tussenliggende tijd had ik al op verschillende klachten site’s gezien dat de.

Zaterdagochtend (dag van bezorging) gebeld naar de klantenservice met . Na maal zeer slecht te zijn geholpen wordt er ook niet eens op je klacht . De klacht werd bij BCC direct serieus opgenomen door de verkoper en hij heeft. Paar dagen later, toen de bezorging moest plaatsvinden, hoorde ik dat de .

Geen goede levering en klantenservice onbereikbaar. BCC bedrijfsinformatie en koperservaringen door expertgebruikers van Tweakers. Lees hier de ervaringen van echte klanten van BCC. Ook neemt de bezorger kosteloos uw oude apparaten mee.

Donderdag besteld bij BCC mei 20DHL Track en Trace :Donderdag 23:Pakket is onderweg van de verzender naar ons . Ik wil binnenkort een nieuwe wasmachine, die ik wil laten bezorgen en installeren. Las ergens op de site wel een klacht van een klant. Al mijn witgoed komt van BCC (wasmachine, droger, ijskast) en deze werden . Naar aanleiding van de klacht onderzocht Wehkamp. Dus wie in het voorbeeld van de namaak BCC-website het vermelde KvK-nummer checkt bij de.

Meld je klacht over folderbezorging in jouw buurt. Helaas er iets mis gaan maar door het melden van jouw klacht kan dit opgelost worden. Elektronicaketen BCC maakt nog steeds verlies. Dat blijkt uit de halfjaarcijfers van het Franse moederconcern Darty.

Een product online bestellen en thuis laten bezorgen? Lees hier alles over de Expert bezorgservice en installatieservice.