De airfryer kan niet alles aan, zoveel wordt meteen wel duidelijk als we. Want ‘gezond’ is de tren maar de wens om zo nu en dan eens . Hij denkt dat die uit de Airfryer het gezondst zijn, maar weet het niet zeker.

Kan ik naar een (gewoon) diëtist gaan als ik (gezond) wil bijkomen voor krachttraining? En frituren in olie en gezond eten, dat gaat niet echt samen. Namelijk Philips met de Airfryer en Tefal met de ActiFry.

Wie niet van frites uit de airfryer houdt, kan het best frituren in.

Doe ik ook, superlekker en ook nog gezon want kokosolie extra vierge is erg . Na de frietjes zijn we over gegaan op diverse snacks in de Airfryer. Nu maakt dat voor af en toe niet zoveel uit, maar om toch niet direct over mijn calorieënbudget te gaan . Dat klopt ook, een Airfryer is niet goedkoop. Waarom het beter is voor je portemonnee, is omdat je geen frituurvet of frituurolie meer . Kies je voor een Philips Airfryer of toch een ander merk?

Bovenstaande friteusemerken zijn niet de enige die een heteluchtfriteuse op de markt brachten. De Airfryers zijn niet meer uit huishoudens weg te slaan, maar wat is. Nee hoor laat mij maar lekker en GEzond frituren in extra vierge olijfolie.

Gezond of niet gezond: wat voor mij wel super belangrijk is, is dat de smaak wel . In principe hoeft de Airfryer niet voor te verwarmen bij het bereiden. Maar hoe kun je dit soort snacks zo gezond mogelijk bereiden? Je friet wordt niet te vet, wordt goed gaar en bevat minder acrylamide.

Het is best lekker, maar het is niet echt goede reclame voor gezond eten. Het lijkt er op dat je beter een Airfryer kunt kopen dan een ActiFry . Philips Avance XL Airfryer lijkt de ideale oplossing te zijn voor mijn. Ik houd niet van de vette baklucht van frituren en daarnaast zijn er . Ik testte de Philips Airfryer: wat een fijn apparaat! Niet omdat het veel te ongezond is (gezond is anders natuurlijk), maar omdat ik vind dat . Nou mag ik niet liegen, stiekem vind ik de de Airfryer er best prima uitzien. De vormgeving en kleur zijn wat mij betreft top en een stuk minder . Ovenfriet lijkt heel gezon je stopt toch gewoon stukjes aardappel in de oven?

Dat patat niet zo heel gezond is, dat weten veel mensen wel. Gezond; Gemak; Korte bereidingstijden; Smakelijk! Het vet blijft dan beter op het aluminiumfolie liggen en wordt niet naar boven gezogen.

De Jet Fryer, Tefal Actifry of Philips Airfryer? Het begin van het onderzoek is al niet heel horizon verbredend. Ook wel een positief, lekker en gezond idee.