Ze zouden in de vaatwasser mogen maar schijnenĀ . Roestvast stalen filters mag u in de afwasmachine reinigen. Uw afzuigkap werkt optimaal met schone filters.

In het filmpje ziet u hoe u de metalen filters voor uw. Hoe reinig ik de filters van de afzuigkap? Laat sterk vervuilde filters schoonweken in (bijna) kokend water.

Het schoonmaken van de (vettige) filter van de afzuigkap is er zo eentje. Goed nieuws: met dit trucje doe je het lachend. Het schoonmaken van het metalen vetfilter. Hoe meer verzadigd de vetfilters zijn, hoe minder goed uw dampkap werkt. De filters van uw afzuigkap dienen regelmatig goed schoongemaakt te worden.

Ik ben in 20in mijn huidige huis gaan wonen, heb de afzuigkap van de vorige bewoonster. Probleem is dat ik de metalen vetfilters niet schoon krijg. Tweede probleem is waar moet ik koolstof filters halen?

Het is een vervelend klusje: de vette afzuigkap schoonmaken.

Niet alleen de buitenkant, maar ook de roosters en filters hebben eenĀ .