Action muurvuller betonlook

Een trend op dit moment is om (oude) decoratie te versieren met muurvuller of tegellijm van de Action. Vandaag gaan we een gewone witte vaas een stoere stonelook. Interieur trend: Potten en vazen vergrijzen met muurvuller Action en deco verf.

Hoi, ik zou mijn trap willen verven in een betonlook. Doe wat in een bakje, wat verf erbij ( deco home van de action bijv. of acryl) En tamponneer . Homedeco verf van de Action in de kleuren Graphit en Sugar. Veel plezier allemaal met het maken van jullie eigen stoere betonlook vaas!

Ik had op diverse blogs gelezen dat muurvuller ook wel prettig werkt, dus. Eerst maar even naar de Action gegaan voor een pot Instantvuller. Het is namelijk momenteel een trend om (oude) decoratie een betonnen look te geven met behulp van muurvuller (of tegellijm) van de Action.

Nu zal ik een vaasje laten zien, die ik bewerkte met muurvuller. Het staat bij mij ook nog steeds op mijn lijstje dit te gaan doen. Bedankt voor de tip over de muurvuller bij de Action, ga er van de week even . Voorzien van een pot muurvuller en een flesje old touch paint ging ik naar huis. Bij het tuincentrum heb ik zo’n goedkope terracotta bloempot gekocht en deze heb ik bewerkt met muurvuller en verf (beide van de Action) om . In de Huisjekijken Lifestyle Fangroep op Facebook is het verouderen van verschillende schalen en vazen met de muurvuller (veelal van de Action) nog steeds .

Toen de muurvuller er eenmaal op zat was ik niet tevreden en kreeg ik een. Ik had ze al eerder een metamorfose gegeven voor ze met home deco verf van de Action te bewerken. DIY_doe_het_zelf_bloempot_beton_betonlook Benodigdheden: Muurvuller (action); Acrylverf . Het idee kwam in mij op toen ik bij de Action piepschuimen ballen zag liggen, maar je. Nu leek het mij leuk om daar een betonlook van te maken, maar ik. Muurvuller van de Action ( in een emmertje) en Home Deco verf van de . Meng ondertussen het papje van muurvuller en water.

Dus de sidetable in de keuken voorzien van een betonlook blad. Hiervoor de muurvuller en decoverf van de Action gebruikt. Images and videos in instagram about muurvuller. Action) en het opstijven van gehaakte kleedjes (doilies). De betonlook: potten bewerkt met muurvuller (2).

Bloempot verven in verweerde betonlook Verftechnieken. Muurvuller,diy,creatief,action,homedecoverf,stonelook,betonlook,werken met muurvuller,pot vestenen,oude pot maken,pot . DIY look Action betonnen decoratie Muurvuller. Ik heb zojuist oude plastic ballen van de kringloop een betonlook gegeven.

Leve de action: muurvuller, grijze deco verf en meel.