Toen ik laatst een rondje liep in de Action kwam ik iets tegen waar ik wel héél blij van werd. Action heeft geweldige kleine weckpotjes PERFECT voor kruiden en niet duur.

Dus we kochten een stuk of wat doosjes ( per stuks) en ik . Ik ben op zoek naar glazen (weck)potjes. Heb gekeken bij de Action hier in de buurt, maar het enige potje dat onder de euro bleef was .

Weckpotten kopen doe je bij WECKENonline, flessen, voorraadpotten, bewaarpotten, deksels, inmaakringen, klemmen en inmaakbokalen. Afbeelding van Inmaakpot met facetten en deksel, mini, ml. Een bezoekje brengen aan de Action, Blokker of Marskramer doe ik. Bij de Action zijn de weckpotten van een mindere kwaliteit dus dat was . Weckpotten koop je eenvoudig online bij bol. Weckpotjes action gezocht – ik heb nog een stuk of van deze potjes nodig maar bij de actions hier in de buurt zijn ze . Ik had bij de action mini weckpotjes gekocht, bij de xenos mini hart pepermuntjes en dan cillofaan erom heen en dichtgebonden met een mooi . Weckpotten, koektrommels en magnetrondozen voor thuis.

Toen ik laatst een rondje liep in de Action kwam ik iets tegen waar ik wel hl blij van werd. We hopen dat we je hebben kunnen inspireren met deze beelden van Pinterest. Weckpotten zijn te koop in winkels als Xenos, Action en . Wij hebben bij de Action Organza zakjes gekocht en doen daar. Wij hebben als bedankjes mini weckpotjes met kleine hartjes pepermuntjes .